JO NECESSITO UNA ALTRA BARCELONA, I TU?

JO NECESSITO UNA ALTRA BARCELONA, I TU?
Incomplir la Llei de Barris conculca el nostre "dret al dret" de la ciutat i dels seus equipaments
Barcelona Decideix

dimecres, 23 d’agost del 2006

¡Dales, caña, Fidel!

Felicitats, caguairán, en el teu 80è. aniversari.Segons l'òrgan oficial del Partit Comunista, El Comandante”, el líder revolucionari, ja "fa passos per l'habitació de l'hospital". També afirma que Fidel havia estat "conversant animosament". Tot això m’omple de joia i emoció.
Encara que no et conec, t’estimo i t’admiro des del dia “en que llegó el Comandante y mandó parar”. Vas ser (i continues sent-ho) un personatge indispensable per a Cuba. No només pel seu alliberament de les mans del dictador Batista, sinó per la consecució d’una societat mes digna, equitativa i igualitària per a la classe treballadora cubana. Cuba era el prostíbul dels ianquis i tu la vas tornar al seu legítim propietari, el poble.
Contràriament d’allò que voldrien “los vecinitos del norte” i els contrarevolucionaris residents a Miami, “la Història t’ha absolt” per la paraula i l’acció contra el dictador Batista i per la lluita contra l’imperialisme. Vas tenir fe en la teva pàtria. La vas defensar de l’opressió i de la injustícia. Vas guanyar suport popular, però sobretot et vas guanyar el respecte i l’amor del teu poble. Pràcticament, la totalitat del poble t’estima. Aquestes qüestions converteixen en fal•làcia històrica el fet que et presentin, per odi i fanatisme, com un dictador sanguinari. ¿Com pot ser titllada de dictador una persona estimada pel seu poble? Quina idea més pèrfida!
Des de l’afecte i l’admiració, et desitjo una ràpida recuperació per a que puguis continuar essent consciència i referent revolucionari dels comunistes de tot el món. Et desitjo un feliç aniversari i la suficient força per a seguir lluitant contra l’imperialisme.
Continua demostrant que un món millor és possible.
¡Dales “caña”, Fidel!
FELIÇ ANIVERSARI!
Un comunista que, senzillament, t'admira